Pagaminta Lietuvoje

Kilo diskusija: Ką visgi reiškia frazė – Pagaminta Lietuvoje?
Visi mes galvojame ir suprantame šią frazę tiesiogiai, kad „Pagaminta Lietuvoje“ ir reiškia tai, jog produktas ar prekė buvo pagaminta Lietuvoje. Po to, ką sužinosite, Jums atsimerks akys.
O visgi yra taip... Lietuvos įstatymai leidžia gudriems prekybininkams žaisti žmonių įsitikinimais ir juos apgaudinėti. Kaip pavyzdį galiu pateikti: Verslininkas parsiveža furą liofilizuotų uogų iš Lenkijos, Kinijos ar kitos Europos, pasaulio valstybės, jas supakuoja ir ta užsienyje užauginta/pagaminta produkcija tampa pagaminta Lietuvoje. Vien dėl to fakto, kad ji buvo perpakuota Lietuvoje. Ar Jums tai neatrodo absurdiška?
Man kaip ūkininkui auginančiam aukščiausios kokybės uogas be chemijos – Taip!!!
Tokie dalykai iškraipo rinką, žmogus nebežino kodėl taip skiriasi kainos. Kam pirkti brangesnį jei yra pigesnis „Pagamintas Lietuvoje“ . Todėl galiu Jums atvirai pasakyti tai: tikrų lietuviškų produktų kokybė akivaizdžiai skiriasi nuo atvežtinių. Mažame ūkelyje užauginta produkcija, nepurškiama ir netręšiama, prižiūrima mechaniniais darbo įrankiais visada bus kokybiškesnė už bet kokiame kitame pramoniniame ūkyje užaugintą produkciją.
Tad neapsigaukite kaina ir prekės etiketėje nurodyta kilmės šalimi. Tikrą produkciją pagamintą Lietuvoje atpažinsite atidžiau apžiūrėję, įvertinę ir paragavę.
Kviečiu Jus paragauti mano ūkyje užaugintų tikrų lietuviškų liofilizuotų uogų! Traškios uogos tirpsta burnoje! Kokybiška Lietuviška produkcija iš mūsų ūkio, Tel. 860939065

©Kopijuoti Draudžiama 2022 | www.gervuoges.lt