Gervuogių produktai

Gervuogės – ypač vertingos ir turtingos uogos. Turtingos savo sudėtinėmis medžiagomis, tokiomis kaip: vitaminai, mineralai, bioflavonoidai, antioksidantai ir taninai. Tai ne tik skanios, bet ir ypač naudingos sveikatai uogos. Todėl siūlome pamėgti gervuoges ir jomis mėgautis ištisus metus.
Mūsų ūkyje užaugintos gervuogės yra aukščiausios kokybės, skinamos rankomis, atrinktos. Iš jų gaminami įvairūs gervuogių produktai: šviežios gervuogių uogos, šaldytos gervuogių uogos, liofilizuotos gervuogių uogos, liofilizuotų gervuogių uogų milteliai, gervuogių sultys, gervuogių sirupas, gervuogių uogienė, gervuogių džemas, gervuogių želė juostelės,  gervuogių guminukai, gervuogių saldainiai, ir gervuogių vynas.
Gervuoges šviežias, šaldytas ir liofilizuotas galima naudoti ir kaip užkandį ir kaip vieną iš patiekalo ingredientų, tad eksperimentuokite ir dėkite gervuoges į desertus, kokteilius, košes, padažus, salotas ir kitus patiekalus. Gervuogės ypač dera su imbieru, jaunų špinatų lapeliais, citrinomis, vyšniniais pomidorais.

©Kopijuoti Draudžiama 2022 | www.gervuoges.lt