Liofilizuotos (šaltyje džiovintos) gervuogės - nepakeičiamas sveikas užkandis tinkantis sportuojantiems, sveikos gyvensenos sekėjams, vegetarams, veganams, diabetikams, nėščiosioms ir visiems galvojantiems ką deda į savo burnas.
Gervuogės subtilaus skonio uogos. Šių uogų unikalus skonis sujungiantis saldumą ir kartumą ypač atsiskleidžia jas išdžiovinus šaltyje. Liofilizuotose gervuogėse nėra pridėtinio cukraus, jos yra 100 % natūralios ir išsaugojusios visas naudingąsias medžiagas.
Liofilizuotos gervuogės ypač vertinamos dėl savo naudingųjų savybių.
Gervuogėse gausu vitaminų: B1, B3, B5, B6, E, C, K, A, ir mineralų: Ca, Fe, Zn, Cu, Mg, K. Tad gervuogės tikra vitaminų bomba. Gervuogės apsaugo nuo krūties ir gimdos kaklelio vėžio, stiprina kraujagysles, teigiamai veikia žarnyną, stiprina imuninę sistemą, palaiko sveikus kaulus ir akis, gražina plaukus ir odą iš vidaus, jaunina, padeda gydyti diabetą ir yra labai naudingos nėštumo metu.
Būtent todėl liofilizuotas gervuoges drąsiai galime vadinti Super maistu!
Liofilizuotų gervuogių purumas ir traškumas suteiks ypatingą skonį bet kokiam patiekalui. Liofilizuotomis gervuogėmis gardinkite salotas, žaliuosius kokteilius-glotnučius, jogurtą, košes, desertus, gėrimus ir kitus patiekalus.